divendres, 28 de febrer del 2014

Diferències entre el llibre i la pel·lícula: En Flames (I)

Més d'un estareu d'acord en què Catching Fire és una pel·lícula molt fidel al llibre; tot i així, com en la majoria d'adaptacions de llibres al cinema, hi ha algunes diferències.
Quines són? Aquestes diferències són mínimes comparades amb les de la primera pel·lícula, però per als tributs detallistes no els passen per alt:

  1. En els entrenaments individuals del llibre, en Peeta fa un retrat de la Rue al terra que després és esborrat i la Katniss no ho sap fins que ell li explica. A la pel·lícula, només d'entrar a la sala, és el primer que veu.
  2. En el llibre la Katniss coincideix amb en Darius, un antic pacificador del Districte 12 que ha estat convertit en Àvox; la pel·lícula mai se'n fa esment.
  3. Segons el llibre, en cada edició dels Jocs de la Fam es renoven les instal·lacions, tant l'arena com el centre d'Alt Rendiment; en canvi, a la pel·lícula, s'allotgen al mateix centre d'Alt Rendiment que la 74ena edició.
  4. A la pel·lícula, la trena de la Katniss és sempre a la dreta, però en el llibre es descriu en més d'una ocasió que la sol portar a l'esquerra.
  5. A la pel·lícula s'elimina l'escena de la Bonnie i la Twill del Districte 8 que expliquen a la Katniss la teoria d'un possible Districte 13.

I fins aquí les diferències entre el llibre i la pel·lícula d'En Flames, ben aviat la segona part!

1 comentari:

  1. http://angelstofly365.blogspot.com.es/


    RESSENYA LAS VENTAJAS DE SER UN MARGINADO
    NOUS LLIBRES DIVERGENT?
    NOU PROJECTE LAURA GALLEGO?
    INFORMA'T!

    http://angelstofly365.blogspot.com.es/

    ResponElimina