L'autora

Nom: Suzanne Collins
Data de naixement: 10 d'agost del 1962 (50 anys)
Nacionalitat: Nord-americana
Ocupació: Guionista i escriptora

Des del 1991, Suzanne Collins s'ha dedicat a la televisió escrivint per a nens i joves. Ha estat guionista de diversos programes de la cadena Nickelodeon, incloent-hi "Clarissa Explains It All", de molt èxit i nominada a l'Emmy, i "The Mistery Files of Shelby Woo". Per a un públic de menys edat encara, ha escrit alguns episodis de "Little Bear" i "Oswald", produccions igualment nominades a l'Emmy.

Mentre treballava a una sèrie de la Warner Brothers anomenada "Generation O!", la Suzanne va conèixer  Jaimes Proimos, que la va cònvencer d'intentar escriure un llibre per a joves. I un dia, pensant en "Alícia al país de les meravelles", la Suzanne es va adonar de com de sorprenent podia resultar l'escenari campestre per als nois que, com els seus fills, vivien en entorns urbans. A Nova York és molt més probable caure en un cau humà que en un de conills, i no serà pas gent prenent te, el que hi trobis... Què hi pots trobar? Doncs això és el que va donar lloc a la primera sèrie juvenil que va escriure. Tot i que la seva consagració literària s'ha dut a terme amb "Els Jocs de la Fam", un llibre amb el qual és impossible quedar-se indiferent, i el primer d'una triologia.

"SUZANNE COLLINS viu amb la seva família i un parell de gats adoptats a Connecticut. És guionista de televisió i coneguda per la sèria Cròniques de les Terres Baixes. Amb Els Jocs de la Fam s'ha situat al capdamunt de la llista dels llibres més venuts del New York Times. Arran de l'èxit de la sèrie, se n'ha fet una adaptació cinematogràfica."

Web: http://www.suzannecollinsbooks.com/

1 comentari:

  1. Has estat nominada al liebster award! Felicitats!
    http://flyingwithbooks4.blogspot.com.es/2014/10/liebster-award.html

    ResponElimina