divendres, 22 de març de 2013

Ubicacions oficials dels districtes amb "The Hunger Games Adventures"?

Com ja sabeu, "The Hunger Games Adventures" és el joc oficial per a Ipad i per a Facebook basat en Els Jocs de la Fam. En una entrada anterior, us explicava en què consistia i com podíeu jugar-hi, doncs bé, avui us explico perquè s'hi ha de jugar.

Dins el joc, hi ha diferents personatges que et van proposant missions, però n'hi ha una de realment especial; consisteix en trobar els segells dels diferents districtes. El millor d'això, no és completar la missió, sinó que quan el 100% de jugadors que hi juguen han aconseguit el mateix segell, es desbloqueja un mapa oficial amb la ubicació oficial d'on es troba el districte dins Panem.

Anunci de la missió:

¡El nuevo capítulo de The Hunger Games Adventures! Los preparativos para los 74os Juegos del Hambre están en marcha. Trabaja en conjunto para obtener los sellos y desbloquar el mapa (del juego) de Panem. Descubre las ubicaciones oficiales de los primeros distritos.


Al 21 de Juliol de 2012, aquests eren els districtes que estaven desbloquejats:I fins ara tenim la ubicació al mapa de Panem dels següents districtes:
Aniré actualitzant els districtes al mapa oficial. Us animeu a jugar-hi?

Imatges: Real or not real News

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada