dimarts, 9 d’abril del 2013

Personatge de la setmana: Caesar Flickerman


En Caesar Flickerman, és el presentador d' Els Jocs de la Fam juntament amb el seu company, en Claudius Templesmith, tot i que ell és el presentador principal del xou, el que entrevista els tributs i comenta els Jocs en directe, podríem dir que és l'ànima televisiva de l’esdeveniment.

En Caesar Flickerman és un home mediàtic, amb un gran carisma, que sap improvitzar i sortir del pas quan les coses es posen difícils. El públic se l’estima ja que l’identifiquen amb l’ànima televisiva dels Jocs, per tant podem dir que té un gran poder sobre els espectadors.

És famós per convertir qualsevol conversa al voltant de la part positiva, i és conegut per canviar el color dels seus llavis, el cabell i les parpelles per a cada Jocs de la Fam. 

D'on ve el nom de Caesar Flickerman?

En Juli Cèsar (100 a.C. - 44 a.C.) va ser un dictador que ha passat a la història com el màxim representant de l’època de l’imperi romà, i no es podria entendre l’època clàssica sense Juli Cèsar, com tampoc es podria entendre els Jocs de la Fam sense en Caesar Flickerman.



A la pel·lícula, Stanley Tucci és qui interpreta el paper de Caesar Flickerman.


La frase:  Katniss Everdeen, the girl on fire! 
(Això no cal traduir-ho, oi? Gràcies a en Caesar Flickerman ara coneixem a la Katniss com a "la noia en flames").


I aquest ha sigut el segon personatge de la setmana, també del Capitoli. Intentaré anar fent-los per ordre, així que si voleu podeu proposar més personatges del Capitoli per a properes entrades als comentaris!

1 comentari:

  1. M'encanta el caràcter d'en Caesar. =)
    Jo et proposo la Effie per al següent Personatge de la Setmana.
    P.D.: M'encanta el teu blog! ;)

    ResponElimina