dimarts, 8 d’octubre del 2013

Clauer amb el mini-llibre de THG!

Ja fa temps vaig veure algunes imatges de clauers amb mini-llibres, i vaig trobar que era una idea genial; així que avui publico aquesta entrada especial per ensenyar-vos com fer el vostre propi clauer amb el mini-llibre d' Els Jocs de la Fam.

Bàsicament necessitaràs paper, imprimir, cola, algun tipus d'anella o peça per fer el clauer i una mica de paciència.


Procediment:
  • Imprimeix en un full la portada del llibre d' Els Jocs de la Fam, En Flames o L'Ocell de la Revolta juntament amb una altra imatge totalment negre. Assegura't que la imatge negre tingui la mateixa amplada que la portada però sigui molt més llarga.
  • Retalla-ho i enganxa la portada el més a la dreta possible sobre el fons negre. Doblega-ho just per on acaba la portada i torna a doblegar-ho perquè quedi com el llom del llibre. Retalla el que et sobri del fons negre.
  • En el full que t'ha sobrat dibuixa-hi i retalla un munt de petits rectangles de la mateixa amplada i llargada que la portada. Truc: Fes rectangles el doble de llargs i doblega'ls per la meitat, així et serà més fàcil a l'hora d'enganxar.
  • Enganxa tots els rectangles (les fulles del llibre) al llom del mini-llibre amb una mica de cola blanca. Espera a que estigui completament sec.
  • Fes un forat amb una agulla o el que et vagi millor a la punta superior esquerra del mini-llibre i passa-hi l'anella o peça per clauers. Si l'anella és massa ampla o ho prefereixes, passa-hi primer amb l'agulla un fil de cosir unes quantes vegades i després lliga'l amb l'anella. Assegura que el nus no es desfaci amb una mica de cola extraforta.

Espero que us hagi agradat! I si fas els teus propis clauers de la saga, envia'm una foto al correu del blog!


2 comentaris:

  1. Sempre ho he vist i no sabia com fer-ho! Gràcies!

    ResponElimina
  2. uau! T'ha quedat super bé! Ho intentarè provar quan tingui temps, mola molt!

    www.escapefromrealityanaid.blogspot.com.es

    ResponElimina