divendres, 12 d’abril del 2013

Tributs vs. Hungers

Què vol dir ser Tribut?

Si ets Tribut, realment ets un verdader fan de la saga; has llegit tots els llibres i en saps un munt de
coses, adores als personatges i els coneixes a tots, t'encanten les frases i t'he les saps de memòria, estàs pendent de si realment hi haurà algun altre llibre de la Suzanne Collins... No té perquè hagis vist la pel·lícula, però la majoria de tributs l'han vist i estan pendents de la resta; però si no l'has vist, també ets un bon tribut.

Què vol dir ser Hunger?

Si ets Hunger només has vist la pel·lícula i n'ets fan; però no saps gaire cosa més enllà de la pel·lícula, per això hi ha frases, personatges o conceptes que no saps, ja que només es mencionen als llibres o són de "En Flames" o "L'Ocell de la Revolta".

Tributs vs. Hungers

Els Hungers solen ser criticats pel Tributs... Tant que fins i tot se'n fan imatges, si en vols veure algunes en anglès fes clic aquí (no em deixa copiar-les així que l'enllaç us porta a la web).

Per als Hungers:

Jo com a tribut, us respecto molt perquè tothom pot agradar-li el que vulgui; però si sou Hungers, us recomano moltíssim que us llegiu els llibres, ja que si la pel·lícula t'ha agradat, el llibre, que és molt millor, t'encantarà! Potser no t'agradi gaire llegir i per això preferiu veure la pel·lícula, però sempre és un bon moment per aficionar-se a la lectura, així que iniciar-te com a lector amb "Els Jocs de la Fam" pot ser una molt bona opció!


I vosaltres que sou? Tributs o Hungers? Comenteu! :)


3 comentaris:

  1. Tribut!!!

    Molt xules les imatges :) fan gràcia les resportes dels hungers.

    ResponElimina
  2. Tribut!!
    I haig de dir que hi ha un escrit que diu (en anglès):
    So, you watched The Hunger Games and now you are a fan. Tell me, who's Madge?
    Doncs, vas mirar Els Jocs de la Fam i ara ets un fan. Diga'm, qui és la Madge?

    PD: Tots es queden amb cara de quadros!!

    ResponElimina