dilluns, 10 de juny del 2013

On comprar el pin de la muntagarlaire?

Sou més d'un el que alguna vegada m'heu preguntat on es pot comprar el pin de la muntagarlaire, tan significatiu a la saga, així que avui faré una entrada dedicada al producte més buscat pels tributs.


  • Claire's: Pots trobar-lo en només algunes botigues "Claire's" arreu de Catalunya, juntament amb altres productes de Els Jocs de la Fam, i val 6,99€ aproximadament. 



  • Amazon.com: Si vols comprar-lo des de casa, Amazon és la millor opció. És 100% fiable (ja hi he comprat alguna vegada) i a més a més tens una gran varietat per triar; daurats, platejats, més cars, més barats, grans, petits...

(podreu trobar més varietat i a millor preu a Amazon.co.uk)

 

Nota important: A Amazon, el preu va variant, però avui la majoria valen entre 2 i 5 euros (+ el preu d'enviament), si en vols comprar un aprofita-ho!


Quin és el pin oficial?
No hi ha un pin que poguéssim dir que és l' "oficial", però si que el més venut, i potser podríem dir millor, és el de Neca, el de la primera imatge (que també pots comrar a Amazon).


Us agradaria que publiqués més entrades sobre on comprar diversos productes dels Jocs de la Fam? Espero els vostres comentaris! :)

4 comentaris:

  1. Jo si que vull més entrades d'aquestes!! Són genials!! =)

    ResponElimina
  2. QUe be que hi hagui el pin del muntagarlaire!!!!
    Jo d'aqui a uns quants dies serà el meu sant i ja se que hem podran regalar!!!! =)

    ResponElimina
  3. També hi ha una web que es diu cuernavilla que venen molts productes (entre ells el pin dels jocs de la fam, però també hi ha espases de Star Wars, varetes de Harry Potter... Jo hi he comoprat i està molt bé.

    ResponElimina
  4. jo tambe vull més entrades tinc un amic a els dos ens encanten els jocs de la fam de seguida que pugui li ensenyo aquesta web !!!! :))

    ResponElimina