dissabte, 21 de setembre del 2013

Personatge de la setmana: Cinna

En Cinna és l'estilista de la Katniss durant els 74èns i 75èns Jocs de la Fam. És resident al Capitoli.

Té una gran imaginació, i tal i com demostra amb els seus dissenys, és intel·ligent i astut. És una persona un pèl enigmàtica, afectuosa i orgullosa de la seva feina. És un gran suport per a ella, ja que hi confia plenament i creu en les possibilitats que guanyi. Canalitza els seus sentiments a través dels seus dissenys, fent-los únics i inoblidables.

En el llibre, es descriu a en Cinna com a un noi amb el cabell curt i castany i els ulls verd perfilats amb un delineador d'ulls daurat. Porta una camisa negre i uns pantalons a joc. Podríem considerar-lo un noi força normal i gens exagerat de vestimenta, tenint en compte que viu al Capitoli
A la pel·lícula, té els ulls marrons, bigoti i barba, cabell curt i negre, pell fosca, i sis arracades d'or, quatre a l'orella esquerra i dos a la dreta.

A la pel·lícula és Lenny Kravitz qui l'interpreta.


Fan-arts dels dissenys d'en Cinna:


  


"I always channel my emotions into my work. That way, I don't hurt anyone but myself."
-Cinna

2 comentaris:

  1. No m'imaginava el Cinna com el de la pel·licula.

    ResponElimina
  2. OOOH!! M'encanta el personatge del Cinna *.*
    A mi tampoc m'acabava de convèncer el Lenny Kravitz, però em va encantar com ho va fer a la primera pel·lícula, així que ara no hi tinc res en contra. Això sí, sembla molt gay i que jo sàpiga al llibre no diu en cap moment que ho sigui ;)

    Joana

    ResponElimina