dissabte, 26 d’octubre del 2013

Diferències entre el llibre i la pel·lícula (IV)

[Spoilers del primer llibre]

(Continuació de Diferències entre el llibre i la pel·lícula (III))

15. Al llibre, quan anuncien la nova la regla de que hi poden haver dos guanyadors del mateix districte és de nit, la Katniss és dalt d'un arbre i crida el nom d'en Peeta;  a la pel·lícula, és de dia i no crida el nom.


16. Segons el llibre, en Peeta arriba a perdre la cama per culpa de la infecció, i n'hi posen una de metall ortopèdica. A la pel·lícula la cama va millorant amb l'ungüent que li aplica la Katniss.

17. En el llibre, onze tributs moren durant el bany de sang. A la pel.lícula, dotze moren en el bany de sang, i tretze moren abans de la primera nit.

18.Hi ha molta més intimitat entre la Katniss i en Peeta en el llibre que en la pel·lícula.


I aquestes són totes les diferències que podem trobar entre el llibre i la pel·lícula. Se us n'acudeixen més? Fes-me-les saber a través dels comentaris! :)


Font: Superpop

5 comentaris:

  1. Hola, voleu que el vostre blog guanyi en un concurs de la meva web? Doncs aneu a http://you-my-forever.webnode.cat/ i a l’apartat concurs de blogs. I depas podeu veure de que va la web, us encantara(O espero…)!

    ResponElimina
  2. Hola!
    Estic d'acord amb aquestes diferencies, jo crec que ja les has posat totes...
    i sincerament m'agrada mooolt més el llibre q la peli....
    Aviam quines diferencies hi haura a en Flames

    Petonns

    ResponElimina
  3. Hola, he trobat una altre diferència:
    Quan fan les sessions privades amb els jutges per puntuar-los, en el llibre, primer hi va el tribut noi i després la noia (en el cas del Districte 12 primer en Peeta i després la Katniss), en canvi a la peli, primer hi va la Katniss i després en Peeta.

    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Judit!

      En quan aquesta diferència, tens tota la raó! M'havia passat per alt així que moltes gràcies per recordar-la ;)

      Prímula

      Elimina
  4. Moltisisimes gràcies per les diferències. He llegit el llibre infinitat de vegades i tota la raó, no hi ha punt de comparació. A sobre, estic fent una exposició oral de tema lliure i he decidit explicar diferències entre els llibres i les seves películes. M´ha anat super be trobar el teu bloc! Simplement m'encanta i mil gràcies per haver-ho publicat!

    ResponElimina