dilluns, 1 d’octubre del 2012

La neta del president Snow a "En Flames"?

Lionsgate ha anunciat la llista completa d'actors per "En Flames" i el rodatge ja està en marxa. No hauríem d'esperar més sorpreses en aquesta llista d'actors , no? Error!


Fent una ullada a la llista d'actors i equip de "Els Jocs de la Fam: En Flames" a IMDb, ha aparegut un nou personatge que no és esmentat en el segon llibre: la néta del president Snow.

D'acord a IMDb, la néta del president serà interpretada per la jove actriu Erika Bierman. IMDb sol ser bastant fiable pel que fa a notícies de les pel · lícules i llistes d'actors, tot i que no es dóna per oficial fins que no diguin res.


Per tant, on entraria la néta del president Snow "En Flames"? A "L'ocell de la Revolta" es verifica la seva existència al final de la història, però potser vegem una faceta més familiar de l'Snow en aquesta entrega. Què haurà planejat Francis Lawrence per aquest personatge?

De ser-hi, quina mena de paper creieu que tindrà a "En Flames"? 

Comenteu! ^^ Espero els vostres comentaris! :)


4 comentaris:

  1. Gran misteri!!! :O Però jo la trobo molt mona per fer-la passar pe la néta de la serp Snow :P ! Es molt extrany perquè només l'anomenen quan diuen de celebrar els últims Jocs de la Fam o no amb familiars de membres importants del Capitoli i la Johanna diu:
    -Sí, em sembla que fins i tot l'Snow tè una néta!!!
    A saber que hi farà el seu personatge aquí...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja! uau qins nervis x save a on surtira!

      Elimina
    2. ja! j tb tinc nervis x saver-ho Laia!

      Elimina
  2. Jo vull saber-ho!!!! Hi ha moltes coses de la peli que no surten al llibre, però aixó ha de ser guai!!!!

    ResponElimina