dijous, 13 de setembre del 2012

Posen a la venda el "Districte 12"

El propietari, Wade Shepherd de 83 anys, va decidir posar a la venda el lloc on es va ambientar la pel·lícula.
 Es tracta d'una fàbrica de la dècada del 1920 amb un terreny de 72 hectárees que inclou 22 edificis, boscos, turons i un estany. La fàbrica tèxtil abandonada, la Henry River Mill Village, es troba a Hildebran, Carolina del Nord.

El motiu de la seva venda és que el propietari es sentia aclaparat per els fans de "Els Jocs de la Fam" que anaven a veure la casa dels Everdeen i la fleca dels Mellark.

Profiles in History, una empresa especialitzada en la subhasta de "records" de Hollywood, va valorar la propietat en un valor de 1,2 milions de dòlars; basant-se només en el terreny, sense incloure cap valor dels vincles creats per la pel·lícula.

"Realment és una oportunitat única per portar la gent darrere les escenes de la pel·lícula i del llibre. Els edificis romanen idèntics i és realment esgarrifós quan ets allà, a casa de la Katniss" va dir Maddalena de l'empresa de subhasta a ReutersJoe.

El "poble" deshabitat apareix a les llistes de propietats privades a la pàgina web de turisme VisitNC.com, que promociona una estada de 4 dies en "Els Jocs de la Fam", que inclou una visita al Districte 12. Els visitants, però, no tenen permís per visitar el recinte per si mateixos.


Font:20minutos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada